Partners

Gazelle

Gazelle is trotse sponsor van Epke. Als Oer-Hollands merk wil Gazelle Nederlandse topsporters graag helpen om hun sport op topniveau te kunnen blijven beoefenen. De energie die Epke in de sport stopt om de top te bereiken, past bij de energie die Gazelle als fabrikant steekt in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige fietsen.

 Gazelle

 M Line

M Line positioneert zich al jaren als hét slaapsysteem voor topsporters. Dit maken zij waar door vele Nederlandse sporters te voorzien van een M Line slaapsysteem, waaronder Epke.

Randstad

Randstad zet zich als Partner in Sport van NOC*NSF al meer dan tien jaar in om (top)sport en werk met elkaar te verbinden. Epke is één van de ambassadeurs die een essentiële bijdrage leveren aan de invulling van deze maatschappelijk rol. “Randstad begrijpt dat sporters in Nederland ook aan een leven na(ast) de sport moeten denken, ik ben daarvoor graag ambassadeur”, aldus Epke.

 Fiber NL

Epke levert prestaties waarvan niemand dacht dat het mogelijk was. Met veel dingen is het zo. We maken dagelijks gebruik van diensten waarvan we een aantal jaar geleden niet dachten dat het mogelijk zou zijn. Diensten die het leven nu leuker en makkelijker maken. Fiber NL levert supersnel internet, haarscherpe televisie en goedkoper bellen, over glasvezel; dé technologie van de toekomst. Epke: ‘Het is sneller, beter, goedkoper, en dus leuker. En hou ze in de gaten, misschien vlieg ik nog wel eens in 3D door uw huiskamer.’

fyper-website

Ambassadeurschappen

  • 100% Dope Free betekent nee zeggen tegen doping
  • Voor gezinnen met een gehandicapt kind is de Ronald McDonald Hoeve dè plek voor een onbezorgde vakantie
  • Sports for Children schenkt gebruikte sporttoestellen aan scholen en sportverenigingen in Oost-Europese landen
  • De Vonken van 2028 geloven in de Olympisch Spelen en dragen bij aan de ontwikkeling van Nederland als (sport)land